fbpx

V košarici ni izdelkov.

Filtriraj vsebino

Resetiraj filter

Številni uporabniki nam posredujejo svoja mnenja in svoje izkušnje delijo na socialnih omrežjih. Spodaj si lahko preberete nekaj njihovih izjav. Povejte nam svojo izkušnjo tudi vi! Pošljite nam elektronsko sporočilo na info@watertogo.si ali pa za to uporabite kontaktni obrazec. Hvala! (vnesi link na kontaktni obrazec)

Potujem okoli sveta s svojo steklenico Water-to-Go

S svojo steklenico Water-to-Go potujem po vsem svetu. Prvi mesec potujem po Keniji in je bila zelo koristna, saj sem ga uporabljala povsod, prihranil plastiko, denar in skrbel za svoje zdravje.

Prihranila sem OGROMNO plastenk z vodo!

Imela sem se krasno na mojem popotovanju po Tajski in Baliju in moje Water-to-Go stekleničke s filtrom so bile fantastične. Prihranila sem ogromno denarja s tem, ko sem stekleničko z vodo napolnila kar v hotelski sobi. Če bom še potovala, bom svojo stekleničko zagotovo vzela s sabo! Sodeč po trenutnem vremenu bom kaj kmalu spet na letalu haha!

Te čudežne steklenice je družina uporabljala za vsa naša potovanja!

Moramo vam povedati vse o tem čudovitem izdelku! Po tem, ko smo leta 2015 odkrili Water-to-Go, te čudežne steklenice družina uporablja za vsa naša potovanja od naših potovanj na Bali, Mehiko, Tajsko, Malezijo, Kubo, Indonezijo, Uzbekistan, Kazahstan, Romunijo, Islandijo, za pohodništvo po švicarskih Alpah, v gorovju Tatre, svetilniku Brecon in Cornwallu. Najprej nas je pritegnilo dejstvo, da bomo zmanjšali porabo plastike in s tem prihranili celo bogastvo na vodi. Prav tako pa je bilo bistveno, da lahko našim fantom vedno zagotovimo varno pitno vodo.

LJUBIVA najine Water-to-Go stekleničke!

Potujete v kraje brez varne pitne vode? Nabavite si stekleničko z filtrom in pijte čisto vodo vsepovsod! Enostavno OBOŽUJEVA najino Water-to-Go filtrilno stekleničko – pomagala nama je skozi najino mesečno popotovanje po Maroku, kjer nisva mogla piti vodo iz pipe, in ni nama bilo potrebno kupiti niti ene same ustekleničene vode v plastenki za enkratno uporabo najino celotno popotovanje! Filter odstrani 99% vseh mikrobioloških kontaminatov in steklenička je brez BPA, tako da ste lahko prepričani, da pijete čisto, varno vodo v neporozni steklenički. Je popolna potovalna spremljevalka za vsako avanturo!

Rešiteljica življenj ob potresu v Lomboku

Stekleničke so postale bolj rešiteljice kot priročen izdelek v avgustu 2018, ko smo bili ujeti v potresu Lombok na otokih Gili. Po potresu smo bili brez dostopa do ustekleniče vode in tako nas je zanašanje na lokalno vodo v ozračju s temperaturami nad 30 stopinj Celzija z uporabo stekleničk Water-to-Go dobesedno rešilo pred dehidracijo in zastupitvami. Kar zmrazi me, ko pomislim na možne posledice za moja tri- in šestletnika! Te stekleničke nismo, na vseh svojih potovanjih, nikoli več izpustili iz rok. Hvala, Water-to-Go!

Ukrepati moramo zdaj in reči NE plastiki za enkratno uporabo

VSAKO MINUTO se po svetu kupi MILIJON plastičnih steklenic in pričakuje se, da se bo število do leta 2021 povečalo za dodatnih 20 %. To zagotovo ni rešitev. Po pitju vode iz pipe sem še vedno živ. Rekli so mi “ne pijte vode iz pipe”. No, pil sem jo, s svojo novo super, neverjetno, super, čudovito, krasno, top steklenico Water-to-Go. Ta steklenica je NAJBOLJŠA! Ukrepati moramo zdaj in reči NE plastiki za enkratno uporabo. Kupite plastenko Water-to-Go.

Nikoli več nikamor brez svoje steklenice Water-to-Go

Po vsem svetu vsako leto proizvedemo skoraj 300 milijonov ton plastike, od tega polovica za enkratno uporabo. Potem, ko sem se pridružil Water-to-Go pri njihovi misiji zmanjšanja plastike za enkratno uporabo, nikoli več ne bom šel nikamor brez svoje steklenice Water-to-Go.

Napolnim svojo steklenico za vodo iz reke Aue

Polnjenje moje steklenice Water-to-Go s filtrom iz reke Aue v severni Nemčiji. Filter v trenutku spremeni rečno vodo v čisto pitno vodo čistega okusa.

Nikoli več ne grem od doma brez svoje steklenice za vodo

Moja steklenica Water-to-Go je moje pustolovščine dvignila na povsem novo raven, ne nosim več izredno težkih zavitkov vode, samo v primeru, da mi je zmanjka. Z Water-to-Go lahko med raziskovanjem napolnim svojo steklenico brez strahu, da bom zbolel. Poleg tega, da sem bolj praktičen pri zbiranju vode, pomagam tudi zmanjšati količino onesnaženja s plastiko, ki vpliva na naš planet. Nikoli ne grem od doma brez svoje stekleničke za vodo in hitro je postala moj najbolj uporabljan kos pohodniškega kompleta!

Sprehod po Novi Zelandiji z Water-to-Go

Naša ljubka Holly uživa na čudoviti Novi Zelandiji! Prinesla je svojo filtrirno steklenico Water-to-Go, da si zagotovi hidracijo med svojimi avanturami! Napolnite si jo v katerem koli vodnem toku (razen v slani vodi) in varno boste pili.

Moja najboljša steklenica za vodo tudi takrat, ko ne potujem

Odločil sem se za izdelek, ki sem ga videl in o katerem sem največ slišal: Water-to-Go. Zdaj uporabljam svojo steklenico s filtrom vsak dan. Pravzaprav je postala moja najljubša steklenica za vodo, tudi ko ne potujem ali je ne polnim iz naravnega potoka ali reke … Ne glede na to, ali začnete dan s svojimi novoletnimi zaobljubami, zgodaj v telovadnici ali vzamete psa na hiter sprehod, Water-to-Go je popoln dodatek! Najboljša stvar pri filtrirni steklenici Water-to-Go je, da znatno zmanjša vaš prispevek k onesnaževanju naših oceanov.

Steklenice za vodo mi podarjajo mir

Kot popotniku in staršu mi steklenice Water-to-Go podarjajo mir. Brez njih se soočamo z možnostjo bolnih otrok, izgubljenega potovalnega časa, zdravnikov in zdravstvenih računov. Te steklenice za vodo imajo robusten sistem filtracije, kar pomeni, da se lahko počutite samozavestno, ko napolnite svojo steklenico z vodo skoraj kjer koli na svetu. So popoln predmet, ki ga lahko odnesete v državo tretjega sveta, saj se boste počutili samozavestno, če boste pili lokalno vodo skozi ta filter za steklenice.
v vaši košarici
V košarico