fbpx

V košarici ni izdelkov.

Testing

Uradni rezultati testiranja filtrirnega sistema Water-to-Go

Rezultati filtrirnega sistema v plastenkah Water-to-Go so dokazljivi in ​​filter so neodvisno testirali glede na mednarodno priznane standarde s strani industrijskih strokovnjakov v ZDA, Evropi in Indiji; vsi so potrdili, da filtri v plastenkah Water-to-Go odstranijo več kot 99,9 % škodljivih onesnaževal v vodi.

Oglejte si, kako se Water-to-Go primerja z mednarodnimi smernicami za filtriranje.

London School of Hygiene and Tropical Medicine

Londonska šola za higieno in tropsko medicino je vodilno svetovno središče za raziskave in podiplomsko izobraževanje na področju javnega in globalnega zdravja. Njihovo poslanstvo je izboljšati zdravje in zdravstveno pravičnost v Združenem kraljestvu in po svetu; delo v partnerstvu za doseganje odličnosti v raziskavah javnega in svetovnega zdravja, izobraževanju in prevajanju znanja v politiko in prakso. Oglejte si naše podatke o testiranju.

BCS Laboratories

BCS Laboratories je akreditiran s strani Ministrstva za zdravje Floride in je registriran pri ameriškem laboratorijskem kompendiju EPA za nacionalno konferenco o akreditaciji okoljskih laboratorijev (NELAP / NELAC) in inštituta NELAC (TNI). Laboratorij BCS revidira in ureja FLDOH, da se zagotovi skladnost z nacionalnimi standardi ISO17025 glede laboratorijske učinkovitosti, varnosti in natančnosti. Za dodatne informacije obiščite www.microbioservices.com. Oglejte si naše podatke o testiranju.

Bangalore Test House

Testna hiša Bangalore, ustanovljena leta 2002, ima zanesljiv in dobro opremljen laboratorij ter skrbi za več industrij v širokem spektru. Visoko usposobljena in nadarjena delovna sila skupaj z infrastrukturo svetovnega razreda certificiranih testiranj zagotavlja pravočasno sprostitev in natančnost. BTH je ISO akreditiran objekt. Testiranja se izvajajo za zdravila in farmacevtske izdelke, veterinarske izdelke, kozmetiko, živilske izdelke, kemikalije, mikrobiološka testiranja, premog, goriva, naftne derivate itd. Za več informacij obiščite www.bthindia.com. Oglejte si naše podatke o testiranju.

IMI

Izdelke Water-to-Go je testiral tudi Tehnični center za inšpekcijske preglede industrijskih proizvodov in surovin ter testiranje Šanghajskega urada za inšpekcijske in karantenske preglede pri vstopu-izstopu. Oglejte si naše podatke o testiranju za 75-cl in 50-cl steklenico.

v vaši košarici
V košarico