fbpx

V košarici ni izdelkov.

Navodila za uporabo

Pomembna navodila za uporabo

Water-to-Go je steklenica za vodo z edinstvenim filtrom, ki je izdelan iz 3 različnih tehnologij, ki skupaj odstranijo več kot 99,9 % mikrobioloških onesnaževal iz katerega koli vira neslane vode na svetu, ki zagotavlja čisto in varno vodo. Ta revolucionarni postopek bo naredil vsako kapljico vode varno in osvežilno.
Prepričajte se, da ste prebrali naša celotna navodila za uporabo, ki opisujejo, kako aktivirati filter in na kaj morate biti pozorni, preden začnete uporabljati steklenico Water-to-Go.

Aktiviranje filtra

Pred prvo uporabo je potrebno filter akivirati, kar je sila preprosto. Za aktiviranje tehnologije mora biti filter dobro namočen; pitje, preden je filter popolnoma moker, lahko povzroči, da nefiltrirana voda prehaja skozi membrano.
Pred prvo uporabo steklenico umijte in aktivirajte filter. Filter aktivirate tako, da ga za 15 minut namočite v vodi. Predlagamo, da steklenico napolnete z vodo in jo za 15 minut obrnete tako, da bo pokrov na spodnji strani steklenice, filter pa popolnoma namočen v vodo. Po 15 minutah odprite pokrov izliva steklenice in steklenico nežno stisnite; tako vodo spustite in s tem ‘splaknite’ filter. Vidna so lahko nekatera zrnca ogljika; če je temu tako, preprosto nadaljujte s izpiranjem filtra, dokler voda ne postane bistra. Upoštevajte, da ogljikova zrnca niso škodljiva.
Ko ta postopek opravite, bo vaš filter aktiviran. Hura, vaša steklenica je pripravljena za uporabo!

Med uporabo

Če filter stoji več dni in se popolnoma posuši, ga ponovno aktivirajte na enak način kot je opisano zgoraj.

Aktiviranje časovnega traku  (samo za male steklenice)

Če imate 500 ml steklenico, je v vaši embalaži časovni trak (kot je razloženo ob 0:51 v videoposnetku), ki vas bo vizualno opomnil, kdaj boste morda morali zamenjati filter. Zamenjajte lažni (vzorčni) časovni trak pod pasom s pravim časovnim trakom in pritisnite rdeči gumb, ko začnete uporabljati steklenico. Rdeča barva bo tekla po belem traku v 8 tednih in vam bo pokazala, kdaj morate zamenjati filter.

Ko končate, filtre reciklirajte.

Ko napoči čas za zamenjavo filtra (po 200 litrih za filtre 750 ml steklenic in po 130 litrih za filtre 500 ml steklenic), jih reciklirajte. Filtri Water-to-Go so 100-odstotno reciklirani, tako da jih lahko trajnostno odstranite. Ohišje in pokrovi lahko gredo v recikliranje plastike, siva membrana pa lahko gre na kompostni kup in se biološko razgradi.

Več informacij o tem lahko najdete v spodnjem videoposnetku.

Kako deluje filter

Naši filtri vključujejo 3 različne tehnologije, ki skupaj odstranijo več kot 99,9 % mikrobioloških onesnaževalcev iz katerega koli vira sladke vode na svetu, ki zagotavlja čisto in varno pitno vodo, kjer koli in kadar koli jo potrebujete.

To pomeni, da lahko uporabite izdelke Water-to-Go, da ostanete zdravi in hidrirani kjer koli na svetu, tako da napolnite iz katere koli pipe in drugih vprašljivih virov ter takoj dostopate do varne pitne vode, ne da bi morali kupiti plastične steklenice za enkratno uporabo.

Tukaj je nekaj pomembnih točk, ki jih morate upoštevati pri uporabi steklenice Water-to-Go:
  • Zamenjajte filter po 200 litrih ali 3 mesecih vsakodnevne uporabe za velikost steklenice 750 ml; in 130 litrov ali približno 2 meseca za 500 ml steklenice.
  • Prepričajte se, da sta pokrov in filter pravilno nameščena in pritrjena, da zagotovite dobro tesnjenje, vendar ne zategnite preveč.
  • Ne dovolite, da kontaminirana voda pride v stik z zunanjim pokrovom ali izlivom. Ne glede na to, kako dobri so filtri Water-to-Go, lahko filtrirajo samo tisto, kar je v steklenici.
  • Naše steklenice zagotavljajo hitrost pitja 10-12 ml na sekundo; dobra stopnja žvečenja! Filter nadzoruje pretok. Plastenke ne stiskajte močno, saj lahko to ustvari visok tlak za filtrom in v skrajnih primerih lahko povzroči pritisk na pokrov, zaradi česar se ustvari reža med steklenico in pokrovom in morda vodi to tega, da kontaminirana voda obide filter.
  • Priporočamo, da redno čistite pokrov in izliv (samo ročno pranje).

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE: 500 ml Water-to-Go steklenice NISO primerne za pranje v pomivalnem stroju, za razliko od steklenic volumna 750 ml. Pokrov in izliv vedno očistite ročno.

Upamo, da smo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede uporabe izdelkov. Če imate še kakšno vprašanje, pokukajte na stran Pogosta vprašanja ali pa nam pošljite vprašanje s pomočjo kontaktnega obrazca na strani Kontakt. Potrudili se bomo, da vam čimprej odgovorimo.
Želimo vam prijetno uporabo in obilico prijetnih avantur!

Naša tehnologija filtriranja odstrani do 99,9999% vseh kontaminatov, ki se nahajajo v vodi, med drugim:

  • Škodljive viruse in bakterije

  • Življensko ogrožujoče vodne parazite

  • Strupene kovine in kemikalije.

Primeri vključujejo: kolero, polio, E.coli, Hepatitis A, kriptosporidij, trakuljo, giardio, klor, fluor, svinec in živo srebro.

*na podlagi raziskav in študij s strani BSC Laboratories

Celoten seznam
v vaši košarici
V košarico