fbpx

V košarici ni izdelkov.

Kako deluje?

Naše steklenice za vodo uporabljajo edinstveno tehnologijo filtra 3 v 1

Filtri, uporabljeni v naših steklenicah za vodo brez BPA, so ustvarjeni na podlagi tehnologije, prvotno razvite za vesoljski program NASA.

Filtrirne steklenice Water-to-Go zagotavljajo varno in zdravo vodo po vsem svetu

Filtri Water-to-Go odstranijo bakterije, viruse, bolezni, ki se prenašajo z vodo, protozoe, težke kovine, kot je svinec, in škodljive kemikalije. Kliknite tukaj za celoten seznam.

Naši filtri odstranijo klor in fluor iz vode iz pipe.

Filter bo odstranil škodljive onesnaževalce iz vode, vendar bo omogočil, da koristni minerali, kot sta natrij in magnezij, prehajajo skozi, tako da boste dobili najbolj zdravo vodo.

Filtre Water-to-Go so neodvisno testirali glede na mednarodno priznane standarde s strani strokovnjakov iz industrije, vključno z London School of Hygiene & Tropical Medicine (Združeno kraljestvo), BCS Laboratories (ZDA), Bangalore Test House (Indija) in IMI (Kitajska).

Uporabljajte izdelke Water-to-Go in postali boste bolj zdravi, bogatejši in pomagali narediti svet boljši!

Odvisno od velikosti filtra lahko vsak filter Water-to-Go nadomesti 260 ali 400 plastičnih steklenic za vodo za enkratno uporabo!

Zagotavljajo vam dostop do varne vode kjer koli na svetu, ne da bi vam bilo treba kupiti okolju škodljivo ustekleničeno vodo.

Naše steklenice za vodo zagotavljajo varno, čisto pitno vodo za samo 5 p na liter.

Filtrirna membrana je biološko razgradljiva, pokrovi pa se lahko reciklirajo.

Naše plastenke za vodo uporabljajo in odobrijo vsi, od popotnikov z nahrbtnikom do tistih, ki potujejo na delo, uporabnikov telovadnice do pričakovanih mamic. Oglejte si nekaj naših pričevanj. Popoln za vsak dan, na prostem in potovanja.

Dejstva o filtrih

Vodni filtri so na voljo v dveh velikostih; filter 75 cl, ki filtrira 200 litrov vode za 3 mesece, ali 50 cl filter za 130 litrov in 2 meseca. Vsaka zagotavlja enake rezultate filtracije, saj je bila obsežno testirana v ZDA, Združenem kraljestvu, Indiji in na Kitajskem.

Naša edinstvena tehnologija filtracije 3-v-1 uporablja kombinacijo nano glinice skupaj z aktivnim ogljem in drugimi filtrirnimi sestavinami, da doseže ta neverjetni proces. Nano aluminijev oksid oddaja pozitiven naboj, ko je moker, in privlači negativno nabite onesnaževalce v vodi, vključno s protozoji, bakterijami in virusi. Ta revolucionarni postopek bo pustil vsako kapljico vode varno, zdravo in odličnega okusa. Filter, ki res naredi to, kar naj bi.

Za razliko od ogljikovih blokovnih filtrov, ki izgubijo kar 70 odstotkov svoje površine zaradi lepil, ki držijo blok skupaj, naš ogljik nima lepil, ki ga držijo na mestu, zaradi česar je veliko bolj učinkovit. Kljub temu so velikosti por ogljikovih blokov filtrov prevelike, da bi ustavile vse protozoe, bakterije ali viruse in filtrirajo samo klor in nekatere težke kovine. V bistvu izboljšajo okus vode, ne da bi pravilno filtrirali katerega koli od bolj nevarnih onesnaževalcev. Dve dodatni nanotehnologiji v filtru Water-to-Go zmanjšata pore na tako majhno velikost, da ne morejo priti nobene protozoje, bakterije ali virusi.

Zaključek

Preizkusili smo filtre in seznam materialov, ki jih bo Water-to-Go ujel in odstranil, je dolg. Water-to-Go filtri zmanjšajo količino onesnaževal v vodi do 99,9999%. Preprosto povedano, delujejo!

Testiranja

Tehnologija filtra Water-to-Go je bila neodvisno testirana glede na mednarodno priznane standarde s strani industrijskih strokovnjakov v ZDA, Združenem kraljestvu, na Kitajskem in v Indiji. Vsi so potrdili, da filtri v steklenicah Water-to-Go odstranijo do 99,9999 % škodljivih onesnaževal v vodi.

Imeli smo rezultate testnih hiš, vključno z Londonsko šolo za higieno in tropsko medicino (Združeno kraljestvo), BCS Laboratories (ZDA), testno hišo Bangalore (Indija) in IMI (Kitajska).

Če si želite ogledati naše popolne rezultate testiranja, kliknite tukaj.

WtG proti ogljikovi filtraciji

Razlika med filtri Water-to-Go in ogljikovimi filtri

Na podlagi kombinacije 3 tehnologij se filtri, ki se uporabljajo v plastenkah Water-to-Go, edinstveno razlikujejo od filtrov z aktivnim ogljem, ki se uporabljajo v drugih plastenkah za vodo. Filtri z aktivnim ogljem bodo odstranili usedline in nekatere druge materiale, medtem ko Water-to-Go poveča vašo varnost pitja tako, da odvzame veliko več, vključno z:

 • Kovine, vključno s svincem in kromom
 • Nevarne kemikalije, vključno z “HOS” (hlapne organske spojine) in fluoridi
 • Bakterije, ki prenašajo bolezni, npr. E. coli, kolera in tifus
 • Virusi, ki povzročajo bolezen, kot sta virus hepatitisa A in virus Norwalk
 • Potencialno smrtna jajca parazitov (znana kot oociste), kot je Giardia lamblia

Poleg nanotehnologije, ki se uporablja v naših filtrih, se uporablja tudi aktivno oglje. Vendar, namesto da bi jih zlepili v blok (kot večina ogljikovih filtrov) in izgubili učinkovitost, ga vgradimo v membrano in se uporablja izključno za izboljšanje okusa in vonja vode.

Lahko Water-to-Go …

 • Izboljša vonj in okus vode? ✅
 • Odstrani viruse iz vode? ✅
 • Odstrani do 99,9999 % bakterij? ✅
 • Zagotovi, da je voda iz reke, jezera in luž varna za pitje? ✅
 • Zagotovi, da zaradi nevarne vode iz pipe ne boste zboleli? ✅

Lahko (samo) ogljikovi filtri…

 • Izboljšajo vonj in okus vode? ✅
 • Odstranijo viruse iz vode? ❌
 • Odstranijo do 99,9999 % bakterij? ❌
 • Zagotovijo, da je voda iz reke, jezera in luž varna za pitje? ❌
 • Zagotovijo, da zaradi nevarne vode iz pipe ne boste zboleli? ❌

Trije praktični modeli - en pomemben namen:

Narediti umazano vodo spet pitno.

Halal certifikacija

Water-to-Go je vesel, da ima Halal certifikat The Halal Trust. Ta certifikat potrjuje, da so sestavine in postopki, uporabljeni pri izdelavi izdelkov Water-to-Go, v celoti skladni s standardi Halal. Halal certificiranje zagotavlja tudi integriteto in etičen način poslovanja z izogibanjem škodi okolju.

Water-to-Go je bil postavljen kot univerzalni izdelek, ki bi ga lahko uporabljali in pozdravili vsi, zato je naš halal certifikat le še poglobil našo vizijo, da svetu omogočimo dostop do varne, čiste vode.

Naši izdelki so šli skozi strog postopek pregleda, ki je potrdil, da ne uporabljamo živalskih proizvodov ali stranskih proizvodov v kakršni koli obliki.

Kolikor nam je znano, bi bila s tem Water-to-Go prva steklenica za vodni filter s certifikatom halal.

Imate še kakšno vprašanje?

Oglejte si našo stran s pogostimi vprašanji tukaj.

v vaši košarici
V košarico