fbpx

V košarici ni izdelkov.

O nas

Kratka zgodovina

Pred Water-to-Go sta Dave Shanks in soustanoviteljica Cheryl Farrell vodila tekstilno podjetje, ki je proizvajalo in distribuiralo blagovne znamke oblačil po vsem svetu. Dave je pogosto potoval v Indijo, Indonezijo in na Kitajsko in bil je zgrožen, ko je vedno ob obisku industrijskega območja zagledal gore plastičnih odpadkov. Velik prispevek k problemu so predstavljale zavržene plastenke za vodo za enkratno uporabo.

Začeli smo z nadgrajevanjem tehnologije, ki je bila prvotno razvita za NASO. Rezultat tega dela so Water-to-Go “nanotehnološki filtri 3 v 1”! S kombinacijo treh različnih tehnologij smo dosegli popolne rezultate za vse aktivnosti na prostem in potovanja, saj so vsi mikrobiološki kontaminanti tako filtrirani do več kot 99.9% (glej testiranje).

Motivacija za ustanovitev blagovne znamke in podjetja Water-to-Go je bilo zavedanje, da je tukaj tehnologija, ki bi lahko zagotovila čisto zdravo vodo skoraj povsod in ki bi lahko zmanjšala tudi okoljsko škodo. Izziv je bil (in še vedno je) ustvariti organizacijo, ki bi lahko z omejenimi sredstvi svetovnemu trgu na pozitiven način sporočala prednosti.

Potem ko je vložil veliko svojega denarja, je Dave vključil tudi številne posamezne vlagatelje, ki so pomagali pri razvoju in rasti podjetja. Mnogi med njimi so poleg naložbe ponudili tudi specializirane poslovne veščine in izkušnje. Leta 2014 so z množičnim financiranjem prek Crowdcuba zbrali še dodatno naložbo, ki je podjetju prinesla več finančnih sredstev in širšo bazo znanja.

Konec leta 2014 je podjetje predstavilo novo linijo izdelkov 50cl GO! Steklenica za vsakodnevno uporabo, namenjena potnikom, športnikom in vsem, ki skrbijo za svoje zdravje. Cilj je prepričati potrošnike, naj uporabljajo ta izdelek, namesto da kupujejo drago ustekleničeno vodo, in s tem zmanjšati škodljiv vpliv na okolje, ki ga povzročajo plastične steklenice za enkratno uporabo. V prihodnosti so načrtovani še novi izdelki.

Družba je iz leta v leto rasla in v zelo kratkem času, ne le dodala distributerje in trgovce na drobno po vsem svetu, ampak tudi ustvarjala partnerstva z velikim številom dobrodelnih organizacij, na primer nekatere novejše “Malaria No More UK”  in “African Wildlife Foundation”.

 

Naše poslanstvo je ZAŠČITITI:

 • Zaščititi zdravje in dobro počutje naših strank s ponudbo varne in zdrave pitne vode kjer koli po svetu.
 • Zaščititi naš planet pred onesnaženjem z plastenkami za enkratno uporabo – z okolju prijazno alternativo za večkratno uporabo.
 • Zaščititi finance naših strank tako, da jim ponudimo čisto vodo za delček cene ustekleničene vode.

Uporabite izdelke Water-to-Go in postali boste bolj zdravi, bogatejši in pomagali boste ustvarjati boljši svet!

 

Vizija

Vsak človek na svetu za preživetje potrebuje čisto pitno vodo. V podjetju Water-to-Go želimo svetu zagotoviti varno čisto vodo, ki si jo lahko vsi privoščijo. Prav tako želimo pomagati odpraviti škodo, ki jo planetu povzročajo plastični odpadki.

Naša tehnologija je preprosta in enostavna za uporabo, s pravilno distribucijo pa lahko pomagamo pri zajezitvi nekaterih najbolj grozljivih bolezni, ki se prenašajo z vodo. Medtem ko izpolnjujemo ta cilj, lahko pomagamo zmanjšati škodo, povzročeno okolju zaradi uporabe plastenk za enkratno uporabo.

Sodelujemo z organizacijami, ki delijo naše želje in cilje in skupaj lahko spremenimo svet, korak za korakom – eno steklenico, eno osebo naenkrat.

Ali imate podobne cilje kot mi? Pišite nam na info@watertogo.si

Charity

Dobrodelnost

Eden naših ključnih ciljev je podpora delovanju dobrodelnih organizacij in njihovim prizadevanjem za podporo revnim. Odkar smo začeli leta 2010, smo podprli številne različne pobude in vredne vzroke za nadaljevanje našega poslanstva in ciljev.

To je lahko v podporo kolegom, ki potujejo v tujino in potrebujejo čisto vodo, da bi lahko opravljali svoje naloge in poslanstvo, zagotavljanje promocije in izpostavljenosti prek našega spletnega mesta in kanalov družbenih medijev ali darovanje steklenic različnim projektom v prikrajšanih skupnostih prek programov napotitev.

Sodelujemo z organizacijami, ki si delijo naše cilje in cilje in skupaj lahko spremenimo svet, ena steklenica, ena oseba naenkrat. Če delite naše cilje in bi radi sodelovali z nami, kliknite tukaj ali stopite v stik, če želite izvedeti več.

Partnerstva

Water-to-Go trenutno sodeluje s stotinami podjetij, povezanih s potovanji, po vsem svetu, katerih cilj je zmanjšati svoj plastični odtis v širokem spektru industrijskih sektorjev, kot so potovanja, dobrodelnost, zdravje in fitnes ter mnogi drugi. V kombinaciji z izboljšanjem vaših trajnostnih lastnosti bo Water-to-Go zagotovil, da bodo vaše stranke varne in odgovorno potujejo, hkrati pa si boste vzeli čas za uživanje v svojem običajnem dnevu, avanturi ali prostem času brez potrebe po plastiki za enkratno uporabo. Če vas zanima in bi radi ustvarili smiselno partnerstvo z nami, kliknite tukaj ali stopite v stik, če želite izvedeti več.

Mnenja uporabnikov

Odkar smo začeli leta 2010, so steklenice Water-to-Go po vsem svetu uporabljale vse vrste ljudi, vključno s popotniki, navdušenci na prostem, športniki, popotniki in pustolovci, da zagotovijo, da ostanejo hidrirani in brez plastike za enkratno uporabo, kjer koli že so. Oglejte si mnenja naših strank in slišite, kako jim je Water-to-Go zagotovil mir.

VERJETNO NAJBOLJ

ČISTA VODA, kjerkoli že ste.

Priporočeno s strani vodilnih potovalnih agencij

Water-to-Go vam prihrani denar

Zlahka je videti, da so nas velika multinacionalna tržna podjetja uspela prepričati, da je ustekleničena voda trendovska, priročna in elegantna! Ljudje uporabimo kar 1,2 miliona plastičnih plastenk na minuto, kar 91% te plastične embalaže pa ni reciklirane (Vir: Wikipedia.org, 29-03-2022).

Cene, ki jih vsi plačamo za ustekleničeno vodo, so okoli 1 £ ali 1 € za 50 cl; to več kot cena bencina in dizla na liter. To ni slabo samo za vašo denarnico, ampak tudi za planet, saj vse več steklenic za enkratno uporabo pride v okolje (vseh se ne reciklira).

Plastenke za vodo zagotavljajo čisto pitno vodo pri približno 5 p na liter (odvisno od tega, katero steklenico vode uporabljate).

Naj vam predstavimo nekaj načinov, kako vam lahko steklenica za vodo s filtrom Water-to-Go prihrani denar:
 

1. 4-članska družina na paketnih počitnicah v Grčiji

Vi in vaša 4-članska družina ste na 2-tedenskih počitnicah v Grčiji. Vsak dan popijete 3 litre vode in porabite 1 evro (0,71 funta) za vsako 1 litrsko steklenico vode.
Po 14 dneh to znaša 42 litrov med vami 4; skupna poraba vode je 39,76 £.
Ekvivalentno, porabljena za uporabo steklenice Water-to-Go pri 5 p na liter = 2,80 £.

2. Tedenska vožnja

Če delate v Londonu, najverjetneje  uporabljate londonsko podzemno železnico 5 dni v tednu. Vsak dan kupite 50 cl steklenico vode za potovanje za 1 £ v trgovini na vogalu. Na koncu vsakega tedna ste porabili 5,00 £ za 2,5 litra vode.

Ekvivalentno, porabljen za uporabo steklenice Water-to-Go pri 5 p na liter = 12 p.

3. Kampiranje

Ta teden ste na kampiranju z družino. V lokalnem supermarketu kupite 2 večpaketa večjih plastenk (6 x 1,5-litrskih steklenic) po 3,00 £.
Za 18 litrov vode ste porabili 6,00 £.
Ekvivalentna uporabljena Water-to-Go steklenice pri 5p na 1 liter = 90p, poleg tega vam ni treba nositi teže 1,5-litrske steklenice s seboj.

4. Festival

Uživate na glasbenem festivalu, da zažurate ob zvokih svojih najljubših skupin. Kupite 2 x 50cl steklenice vode po 2,00 £.
Za 1 liter vode ste porabili 4,00 £.
Enakovredno, porabljena za uporabo steklenice Water-to-Go 5p na liter = 5p.

5. Letno popotovanje

Odločili ste se, da boste leto preživeli na popotovanju okrog sveta. Obiščete države, kjer je kakovost vode slaba. Vsak dan 12 mesecev popijete 3 litre vode in porabite približno 0,50 £ za litrsko steklenico.
Med letom ste porabili 547,50 £ za 1095 litrov.
Enakovredna poraba potovalne steklenice Water-to-Go pri 5 p na liter = 54,75 £, plus imate popolno zaupanje v izvor vaše pitne vode.

6. Dvotedenski pustolovski treking s tabletami klora

Odločili ste se za treking v gorskem območju, ki je več kilometrov oddaljeno od katere koli civilizacije. Za uničenje virusov in bakterij uporabljate klorove tablete, ki stanejo 0,70 £ na liter.
Pri 3 litrih na dan v 14 dneh vas to stane 29,40 £.
Ekvivalentna uporaba steklenice vode s filtrom Water-to-Go, je 2,10 £ in ne zaužijete velikega odmerka klora vsak dan.

 

Ne samo, da ste prihranili denar, ampak z zmanjšanjem plastičnih odpadkov tudi rešujete naš planet!

Water-to-Go pomaga zaščititi planet

 Kakšen vpliv ima pitna ustekleničena voda na okolje?
 • Vsak kos plastike, ki je bil kdaj narejen, še vedno obstaja, razen če je bil sežganRazlog? Plastika se razgradi več kot 500 let!
 • Samo v ZDA in Evropi se letno porabi več kot 70 milijard (sedemdeset tisoč milijonov) plastičnih steklenic za vodo za enkratno uporabo;
 • National Geographic pa ocenjuje, da se največ 20 % reciklira. To pomeni, da gre več kot 50 milijard steklenic vsako leto na odlagališča ali konča v naših oceanih.
 • Napolnite svojo steklenico z oljem do petine njene zmogljivosti, da boste videli, koliko olja se porabi pri izdelavi in dobavi steklenice!

 • Za vsak liter ustekleničene vode v vašem lokalnem supermarketu so bili za izdelavo in pošiljanje vode porabljeni 3 litri. Ustekleničena voda je običajno dražja od bencina ali dizelskega goriva, in sicer 1 £ ali 1 € za 50 cl steklenico, v primerjavi z bencinom in dizelskim gorivom po 1,40 £ ali 1,40 € na liter!
 • Z uživanjem ustekleničene vode prispevate k poginu več kot 1 milijona morskih ptic in 100.000 sesalcev letno, ki umrejo zaradi zaužitja ali ujetosti v plastičnih odpadkih.
 • Privoščite si okus in priročnost ustekleničene vode za delček cene.
 • Pridobite vodo tam, kjer ste prepričani o kakovosti, tako da jo sami filtrirate, pomagajte zmanjšati plastične odpadke in ohraniti naravne vire z uporabo steklenice in filtra za večkratno uporabo Water-to-Go!

Water-to-Go ohranja vaše zdravje

Naš edinstven sistem za filtriranje vode vas ščiti tako, da odstrani stvari, ki so za vas škodljive, hkrati pa ohranja dobre stvari, kot so minerali, v vodi, ki jo pijete.
Vodni filter Water-to-go bo:
 • odstranil kemikalije v vodi iz pipe, kot sta klor in fluorid,
 • odstranil kontaminacijo iz neobdelanih vodnih virov doma ali v tujini,
 • preprečite vstop virusov, bakterij in cist, ki se prenašajo z vodo, v vaš prebavni sistem,
 •  vas zaščitil pred BPA.

Kaj sploh pomeni brez BPA?

BPA (bisfenol A) je kemična spojina, ki jo najdemo v številnih steklenicah za vodo za enkratno uporabo. Medicinska poročila kažejo, da nekatere od teh plastičnih plastenk z vodo ‘izlužijo’ umetni estrogen (BPA) v svojo vsebino, ko je steklenica izpostavljena sončni svetlobi ali temperaturam nad 60 °F ali 15 °C. Ti estrogeni lahko povzročijo raka. To pomeni, da se kadarkoli pustite klasično plastično steklenico v avtu ali zunaj trgovine, na sončni svetlobi, začne ta proces!
Materiala, ki jih uporabljamo, sta LDPE in PET, posebej izbrana materiala, ki sta odobrena s strani FDA za hrano in pijačo. Ta ne pušča ali onesnaži vode in je bil posebej zasnovan tako, da ne vsebuje BPA. Zaradi tega so naši izdelki ponovno uporabni, polni in 100 % reciklirani.

Zdravstvene koristi hidracije

Voda sestavlja približno 60-70% našega telesa. Pomaga pri delovanju telesa, ohranja fizično in duševno zdravje. Uživanje vode in vzdrževanje hidracije sta bistvena sestavina vsakega dobrega načrta za zdravje in dobrega počutja.

Najnovejše raziskave priporočajo, da bi povprečna odrasla oseba dnevno zaužila 4-6 litrov vode. Več kot 80 % nas se ne približa cilju: navadno ignoriramo vodo, dokler ne začutimo žeje.
Zakaj je hidracija (pitna voda) dobra za vaše zdravje?

a) Hidracija vas ohranja aktivne

Voda je potrebna za telo. To je edina stvar, ki vas lahko ohranja dlje časa brez občutka utrujenosti. Po mnenju strokovnjakov lahko pitje vode v rednih časovnih presledkih izboljša budnost in pomaga ohranjati telo aktivno. Občasno uživanje vode prisili telo, da ponovno umeri elektrolitsko ravnovesje tekočin v telesu za optimalno uporabo.

b) Hidracija pomaga pri razstrupljanju

Naše telo je stroj, ki deluje tako, da nenehno razgrajuje kompleksne kemične spojine v enostavnejše oblike in jih pretvarja v energijo. Celoten proces asimilacije hranil, ki jih telo porabi, proizvaja številne toksine in odpadne produkte. Ti se kopičijo v telesu in se nato na različne načine izločijo. Ko popijete kozarec vode, svojemu sistemu daste dodaten zagon za zmanjšanje učinka toksinov, da jih obdela in nato odplakne iz telesa.

c) Hidracija upočasni staranje
Samoregulacijski mehanizem našega telesa deluje veliko bolj učinkovito, če so na voljo vse komponente, ki jih potrebuje za uporabo. Pitje velike količine vode je dobro za kožo, zdrava koža pa je znak mlajšega videza.

Ker voda pomaga pri odstranjevanju toksinov iz sistema, se težave, kot so akne in prekomerno kopičenje maščobe v kožnih porah, veliko lažje spopadajo, ko je telo bolje hidrirano.

d) Hidracija pomaga pri uravnavanju telesne temperature
Termoregulacija je proces ohranjanja telesa v optimalnem temperaturnem območju, tako da ni niti prevroče niti prehladno. Najbolj očiten primer je potenje, kjer se voda črpa skozi kožo, nato pa telesna toplotna energija pomaga izhlapevati znoj. To ima hladilni učinek, ki znižuje telesno temperaturo.

Voda je bistvena sestavina za telesne metode termoregulacije.

e) Hidracija pomaga izboljšati prebavo

Za hranjenje telesa s hranili, ki jih potrebuje za delovanje (prebava), uporablja vodo na vsaki stopnji. Pomanjkanje vode povzroči manj učinkovito asimilacijo hrane in manj učinkovite telesne zaloge energije. Pijte več vode in bolje boste predelali maščobo. Z več energije se boste tudi počutili bolje.

f) Hidracija izboljša delovanje možganov
Človeški možgani delujejo tako, da ustvarjajo in replicirajo električne impulze. Celoten sistem deluje z uporabo ionov elektrolitov, ki so prisotni v telesu. Ioni elektrolitov so na voljo v tekočinah, ki so predvsem voda. Možgani so več vode kot skoraj kateri koli drug organ (približno 80 % vode v sestavi), zato jim dostop do vode iz telesa pomaga, da delujejo na najboljši možni način.
Torej obstaja vsaj 6 razlogov, zakaj ste s popolno hidracijo bolj zdravi. Če imate pri roki filtrirno steklenico Water-to-Go, vas podpira, da ostanete hidrirani, odstranite veliko stvari, ki so za vas škodljive, hkrati pa vam omogoča, da pijete zdravo vodo, kjer koli že ste.

v vaši košarici
V košarico